Testimonials

Art of Balance flytter mennesker og perspektiver, kunderne siger følgende

“Jeg er fuld af beundring for din evne til at skabe tillid i en gruppe. Ikke kun til dig selv, men også gruppens deltagere imellem.

Konceptet er så fint og du får det til at virke enkelt selv om det rummer store ekstisensielle spørgsmål. Du oversætter det til vores hverdags kontekst, således at der kan reflekteres fra hvor vi enkeltvis er.

At du evner at projektere en ro og en tro på at vi selv indeholder svarenevi søger efter, var tydligt og rørende at opleve.

Selv fandt jeg frem til kernen i mit eget ledelsesgrundlag- det var jeg ikke klar over da vi sagte farvel til hinanden – men det kom til mig da jeg var kommet hjem. Tak for det – jeg håber ikke det er sidste gangjeg deltager i en vandring med dig og får del af den positive energi!”

“Med udgangspunkt i det japanske udtryk ” Ikigai” drog jeg og et hold af ledere og medstuderende ud i naturen for at arbejde med os selv og vores personlige ledelsesgrundlag under kyndig rammesætning af Birthe Hyldborg Jensen.

Vi blev guidet gennem dagen, der med ro, nærvær og fokus på naturens indflydelse, fik os til at slippe hverdagens rammeog forventninger og gav mulighed for at åbne os op for en proces, der fik os til at arbejde med os selv i samspil med dem omkring os.
Det var en helt anden måde at være i proces på, hvor vi hele tiden forbandt os til naturen og brugte den som et rum for indre og ydre dialog.

Det giver en anden bevidsthedfor mig som menneske og dermed også i mit lederskab.”

“At møde op til vandring med Birthe, krævede for mig, at jeg tog et lille skridt ud af min comfortzone. Det blev imidlertid et skridt jeg værdsætter, at jeg turde tage.

Gennem dagen guidede Birthe os igennem Dyrehaven og satte rammen for fordybelse og refleksioner. En kyndig ramme, der på fin vis inddrog omgivelserne og samtidig gjorde plads til migog alt det, jeg er.

Jeg takker for en helt igennem fantastisk dag.”

“Jeg ser det som en metode der kan bruges på mange planer i arbejdet med ledelse, en metode som jeg ser man vil kunne springe ind og ud af når den først er et integreret ledelsesværktøj i de forskellige ledelsesopgaver, hvor det primært handler om relations og samarbejdsopgaver.

“Jeg deltog i det tidlige forår 2019 i en “refleksions-vandring” for ledere i Københavns Kommune. 

Birthe guidede os igennem en række ledelses-refleksioner, præget af stor åbenhed, nysgerrighed og dybde, og med en meget fin balancemellem det individuelle og det fælles. 

Birthe har en særdeles fin fornemmelse for både de individuelle tankestrømme, gruppedynamiske/relationelle og dialogiske samspil og er god til at rammesætte øvelser og se mulige forgreningspunkter i øvelser, samtaler m.v. 

Hun er særdeles godtil at sætte scenen for refleksioner og dialoger, fornemme hvad der er på spil, skabe passende forstyrrelser og respondere på passende måder.

Vandringen har sat sig spori mig som leder og menneske og har gjort mig klogere på mit personlige ledelsesgrundlag, mine ledelsesmæssige præferencer og mine ambitioner som menneske og leder. 

Giver Birthe og hendes “ledervandringer” min varmeste anbefaling.”

“Det kræver lidt, at hive en dag ud af en travl kalender, og bruge den på sig selv og sit ledelsesgrundlag. Men jeg hoppede på, og brugte lidt tid på at google begrebet ”Ikigai”, som Birthe introducerede i invitationen. Og selv om det jo næsten lyder som en kliché, så var det virkelig dagen værd og en stor oplevelse at deltage.

Birthe introducerede os for rammen, guidede vejen og gav plads til refleksion – på super kompetent vis. At skabe tid til refleksion over egen ledelsespraksis bliver kun mere vigtigt, jo mere travlt vi alle har.

Efter sådan en dag kunne jeg og de andre pludselig trække vejret helt ned i maven, og det var tydeligt, at alle os deltagere kom styrkede og lidt forandrede tilbage til Dyrehavens indgang efter dagens oplevelser og refleksioner. Jeg vil virkelig anbefale at afsætte tiden, og tage turen i selskab med Birthe!”

“Som mangeårig leder, har jeg brug for at blive ”skubbet” til i supervisionsrummet for at får udvidet mine perspektiver og handlemuligheder. Birthes unikke kombination af høj teoretisk organisationsforståelse og et holistiske menneskesyn, har sat dybe forandringsspor, som jeg høster af igen og igen.

Mens andre bare taler om alle fordelene ved læring i bevægelse, gør Birthe det rent praktisk. Jeg har erfaret, hvordan forandringerne sætter dybere spor i adgangen til hukommelsesrummene, så jeg kan genkalde mig seancer, der ligger år tilbage, fordi jeg også har en kropslig fornemmelse af det erfarede.”

Ambitionen for Art of Balance er at levere et unikt bidrag, som både udvider horisonterne og leverer nyskabende resultater.

Kontakt mig i dag, til en uforpligtende samtale.
Telefon: 29 84 58 80
Email: mail@artofbalance.dk

Artwork on this site is provided and copyrighted by Anna Korol.

Follow Anna on Instagram here