Velkommen til Art of Balance

KUNSTEN AT BALANCERE

Mennesker og organisationer i balance

Se hvilke ydelser AOB tilbyder

Læs mere om Art of Balance

Spændende workshops

Et samlingssted for systemiske relations opstillinger

Hvad er systemiske relations-opstillinger

Art of Balance tilbyder ledere og organisationer at komme vellykket gennem forandring, udvikling og samarbejde på tværs.

En organisation er sammenvævede relationer. Gennem kvaliteten af vores relationer og kommunikation skaber vi vores arbejdsfællesskaber.

At lede en organisation er en balancekunst, hvor der konstant er en udfordring i at afveje mange hensyn. Det kan gøre det svært for ledere og medarbejdere at finde en entydig vej. De skal mestre balancekunsten i kompleksiteten.

Du bør tage kontakt til Art of Balance, når din organisation står over for udvikling, implementering eller justeringer af den evige strøm af forandringer. I tilbydes hjælp med at få håndteret de forviklinger, der kan være i organisationens relationer og dynamikker, og I tilbydes hjælp til at skabe konstruktive fremadrettede relationer.

“Life, just like the stars, the planets and the galaxies, is just a temporary structure on the long road from order to disorder. But that doesn’t make us insignificant, because we are the Cosmos made conscious. Life is the means by which the universe understands itself. And for me, our true significance lies in our ability to understand and explore this beautiful universe.”

Brian Cox

Ambitionen for Art of Balance er at levere et unikt bidrag, som både udvider horisonterne og leverer nyskabende resultater.

Kontakt mig i dag, til en uforpligtende samtale.
Telefon: 29 84 58 80
Email: mail@artofbalance.dk

Artwork on this site is provided and copyrighted by Anna Korol.

Follow Anna on Instagram here